Beoordelingen van Fatimah Pizza & Grillhuys Genemuiden

Recente recensies

4.0
Jan
1 december 2021

Er stond op de site dat er bepaald eten was bezorger komt aan de deur en vertelt op dat moment pas dat ze het niet meer hebben

Van de Vreugde
28 november 2021
Jannie Eenkhoorn
8 november 2021

de frites waren in het begin lekkerder. 1 uur te laat bezorgen vind ik wel veel.

AR
7 november 2021
Vdijk
31 oktober 2021
J kolk
22 oktober 2021

Twee uur na de bestelling geleverd. Drie keer gebeld en steeds werd er gezegd met 10 min. Dit is erg slecht

Onbekend
24 september 2021

Eten was prima. Alleen een uur gewacht tot het klaar was.

John
24 september 2021

Super spareribs!

van Olst
18 september 2021

Super snelle bezorging en lekkere pizza 😁

Jan
16 september 2021

Lang levertijd, weinig service en pittig eten

Vdijk
7 september 2021

Goede pizza lekker gevuld en goed van temperatuur

Greetje
28 augustus 2021
Leander
11 augustus 2021
Beata
10 augustus 2021
Vahan
3 augustus 2021

Delicious pizza and ultra fast delivery! Definitely recommend!

Leendert
28 juli 2021

Snelle bezorging en goed eten

Vahan
25 juli 2021
KJ van Wendel
23 juli 2021

veel vet onder in het bakje, niet lekker. geen aanrader

Kacper
21 juli 2021

LEKKER!!!

Roelinde
19 juli 2021
Germaine Hoekman
18 juli 2021

Pizza's zelf gaan ophalen omdat ze er om 19.00 uur nog niet waren. En de telefoon hadden ze uit staan.

Chantal Dekker
16 juli 2021

Ik had een calzone met extra groenten besteld, maar er zaten helemaal geen groenten in. Dat was wel heel jammer aangezien ik er extra voor betaald had.

Sterk
15 juli 2021

Heerlijk eten! Vers! Vriendelijke bezorger. Top

Jorrik
11 juli 2021

Pizza, broodje doner en pasta besteld smaakten allemaal zoals het hoort! Binnen een half uur bezorgt. Zeker een aanraden!

Noa
9 juli 2021
Anoniem
7 juli 2021

Ingrediënten pizza klopten niet met wat er op de kaart staat. Verder vrij flauw van smaak.

J.
29 juni 2021

Super lekkere pizza's en goed vlees top!

Wim Pruim
27 juni 2021

Bij het broodje shoarma de luxe geen broodje en geen saus geleverd. Tevens was de kaas aangebrand (zwart) op de shoarma en geen ananas op de shoarma. Mix Grill was overigens prima.

Bakker
26 juni 2021

Helaas geen patat bij 1 van de schotels. Verder prima!

Poot
25 juni 2021
Marco
22 juni 2021

2 pizza gehad was super !

Beata
22 juni 2021
Chris W. Last
21 juni 2021

Harstikke goed !!!

Kuijper
20 juni 2021
Bennink
19 juni 2021
Han
18 juni 2021
Danny Schurink
15 juni 2021

De twee sterren zijn voor de heerlijke pizza’s. Prima kwaliteit! Maar… 1 van de 4 bestelde pizza’s was helaas verkeerd. Een pizza met vis en die lust niemand helaas. Wat wel echt supervervelend was: order via de website was niet binnengekomen, toen via WhatsApp verzonden: ook niet binnen… Bleek internet niet te werken… Gevolg: onze jarige zoon moest meer dan drie kwartier wachten. Zonder enige vorm van excuus. Enige opmerking was: wat een moeilijke pizza’s hebben jullie besteld. Volgende keer toch maar weer Chinees bestellen…

MV
12 juni 2021

Snel & heerlijk!

Marion
6 juni 2021

Hele andere pizza ontvangen dan dat ik had besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan B
6 juni 2021
Jeremy
4 juni 2021

Half 1 eten besteld, om 1 uur nog geen eten Vervolgens gebeld en zeiden ze dat ze om 2 uur pas komen

Jannie Eenkhoorn
31 mei 2021

de naam van de sausjes erbij op de site zou wel handig zijn . groeten J.

Penninkhof
29 mei 2021

Pizza's waren goed. Kapsalon dreef in water(?) Heel zompig en de patat leek wel rauw. De mixedgrill was mega droog. Erg jammer allemaal..

Herman Riezebos
28 mei 2021

Lekkere pizza, niet te dik en goed van smaak. Ga zo door!

Vahan
27 mei 2021
Ingrid
25 mei 2021

We hebben al eerder wat gehad, dat was super lekker! Maar wat we gisteren hadden was niet optimaal patat in de kapsalon is te dik en was slappe hap en de kip was erg vet het dreef onderin het bakje.... mischien door de drukte dat zou kunnen...

A Sterk
24 mei 2021

Heerlijk eten, netjes dat er gebeld werd over tijd Vd bestelling. Vriendelijke bezorger

Anoniem
24 mei 2021

Heerlijke pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geerke
23 mei 2021

Wij hadden een bestelling hier geplaatst daarbij hadden we aangegeven pittige sparribs en extra vlees op de pizza. de sparribs waren heel zoet en er zat bijna helemaal geen vlees op de pizza. de bezorging was goed die kwam een half uur eerder dan aangegeven. voor ons was dit een slechte ervaring en bestellen hier niet nog een keer.

Kolstee
23 mei 2021

Prima en de verwachte Levertijd klopte exact

Marinda van Dijk
22 mei 2021

Helemaal super, smaakte fantastisch! Ga zo door. Mooi optijd bezorgd, zelfs eerder dan afgesproken. En onze fijne eigen bezorger nog steeds😄

Beata
22 mei 2021

Zeer smakelijke pizza. Zeer snelle levering (15 minuten na het plaatsen van de bestelling). ik raad aan

Rietman
20 mei 2021

Calzone was erg lekker, goed gevuld. Patatjes kwamen maar ietsje later met de bezorger mee. Was even een foutje. Had extra saus weet neit of dat bewust was. Vriendelijke bezorger.

Tygo
18 mei 2021

Machtig lekker, snel bezorgd! zouden 18:15 hier zijn was er al om 18:10 perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janwillem van Wendel
17 mei 2021

Donderdag 13 mei een bestelling geplaatst na een leuk dagje uit... Als afsluiter dachten wij wat lekkers te bestellen bij Fatimah, een nieuwe tent om te proberen... 18:30 besteld, 21:30 nog steeds geen eten! Naar de zaak gegaan om te kijken hoe staat met de bestelling, omdat er na 20x bellen niet werd opgenomen (omdat de telefoon er was gelegd). We waren niet de enige met dit probleem. Na vragen of de bestelling al klaar was, was het antwoord dat ze er nog aan moesten beginnen.... Geld terug krijgen kon ook niet gelijk omdat we online hadden besteld, dit zou na annuleren 3 dagen duren.... TOT OP HEDEN NOG STEEDS GEEN GELD TERUG! Dit was 1x fatimah en nooit meer fatimah!

Peter
17 mei 2021
William klomp
16 mei 2021

Heerlijk eten top bezorging en op tijd

Timmerman
16 mei 2021

Ik vroeg om Wiskeysaus maar kreeg knoflook verder was de pizza lekker

M
16 mei 2021

Lekker eten. We hadden gedaan zo snel mogelijk duurde ongeveer anderhalf uur. Was prima te doen. Eten was erg warm en erg lekker

CB
16 mei 2021

Met hoofdletters aangegeven geen tonijn maar knoflook op de pizza te willen, maar er zat wel tonijn op en geen knoflook. Hierop zijn er nieuwe pizza's gemaakt. Maar weer geen knoflook en waar de Spaanse peper was??? Het was iig geen Bomba pizza!

Sandra
16 mei 2021

Kwaliteit van het eten was goed. Alleen de wachttijd is een verbeterpunt gezien we online hadden besteld en om 18 uur konden ophalen en uiteindelijk 18.30 pas klaar was. Maar kwaliteit eten super lekker

Palland
16 mei 2021

De ophaaltijd werd vanwege drukte uur later dat ik het kon ophalen. Daar moest ik opnieuw doorgeven, moest nog lang wachten. Mixed grill was pittig. Pizza's lekker!

Iris
15 mei 2021

Super snelle bezorging

Herman Lauret
15 mei 2021

De spareribs waren goed, de salade was matig, en de patat is denk ik nog onderweg.

Amr
14 mei 2021

De patat was niet gaar, en het vlees was laf.

Jarno Schuring
14 mei 2021

Lekkere burger. Maar helaas was die 4uur te laat en koud . En had ik maar bij een andere tent besteld. Mvg Jarno

Astrid Rook
14 mei 2021

Gisteren om 18.30u. Een bestelling gedaan Maar nooit gekregen !!!

H van Dijk
14 mei 2021

Ik heb 3 uur en kwartier op mijn eten gewacht. Uiteindelijk ben ik het maar gaan halen. Geen tegemoetkoming gehad zelfs de bezorgkosten niet terug gekregen. Voor ons dus geen Fatimah meer voorlopig.

Martin
14 mei 2021
Anoniem
14 mei 2021
Piet
13 mei 2021

We hebben onze bestelling niet opgehaald, want het wachten duurde te lang!

Jayden
13 mei 2021

Ja wacht al 2 uur op bestelling

Andrea
13 mei 2021

Om 17;30 besteld, konden als bezorgtijd kiezen voor 18:30. In de mail stond vervolgens verwachtte bezorgtijd 19:00. Tussen 19:15 en 19:30 geprobeerd te bellen maar geen reactie gekregen. Ons eten (toch wel een bestelling Van bijna 100 euro!!!) kwam om 21:00!! In de tussentijd geen contact kunnen krijgen en niks van jullie gehoord. Schandalig. Enige vergoeding was volgens mij wel op z’n plaats geweest maar helaas.. Wij zullen jullie zeker niet aanraden!

Miranda
13 mei 2021

Waardeloos! Zou bezorgd worden 1,5 uur na plaatsen bestelling. Maar na 2 uur nog niets, 3 uur later heengereden, bestelling geannuleerd en langs de snackbar gereden. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, via de site ook niet. Slechte reclame zo

Van het Goor
13 mei 2021

Het eten was prima. Maar de bezorging was niks. Ik had om 18.05 eten besteld, dit zou om 19,35 komen Maar omdat het een speciale dag was dacht ik het zal wel druk Zijn. Ik heb na een uur wachten 10 x gebeld er werd niet opgepakt. Ik ben heen gereden, maar me bestelling was niet klaar en ook niet onderweg. Ik heb toen nog wel een uur op me bestelling moeten wachten. Ik was niet de enigste die klachten hadden!

Bernedette
13 mei 2021

17.12 besteld, bezorging zou om 18.45 zijn...om 19.00 uur de bestelling zelf opgehaald.... Het eten was lekker!! Op tijd bezorgen...waardeloos!!

Kacper
13 mei 2021

Lekker!!! Snelle bezorgd

Jan
8 mei 2021
Booij
7 mei 2021
Iemand
7 mei 2021

Lekker eten goed warm en op tijd

Henriët
7 mei 2021

Lekkere pizza, mail wanneer de bezorger onderweg is. Super handig !