Avaliações de Fatimah Pizza & Grillhuys Genemuiden

Avaliações recentes

4.0
Thomas
23 setembro 2022

Duurde Gvd lang 25 minuten telaat

Elizabeth
12 setembro 2022
Nathalie
10 setembro 2022

Beter lezen als iets word aan gegeven op de bon! Bezorger was top complimenten voor hem.

Alita Bakker
31 agosto 2022
E s
20 agosto 2022

Het eten was goed en lekker en een snelle bezorging

HB
5 agosto 2022
Harmen
30 julho 2022

Goede bezorging en lekker eten

Lok
26 julho 2022
Anoniem
15 julho 2022

Nou het duurt veel telang

K. R.
15 julho 2022
G
11 julho 2022
Harm
10 junho 2022

De pizza's zijn goed. Maar de 4e of 5e keer op rij dat ie gewoon niet op afgesproken tijd klaar is. Minimaal een half uur later is geen uitzondering. Jammer.

Ria
6 junho 2022

Goed geregeld 👍🏼

Lvd
5 junho 2022
Gerard de Leeuw
4 junho 2022

Precies op tijd en heerlijk gegeten:)

H.van der Horst
26 maio 2022

We hadden 2x frites besteld deze was er helaas niet bijgeleverd.

Anita Sterk
26 maio 2022

Heerlijk eten!

Timmerman
23 maio 2022

De pizza werd een uur later bezorgd dan was gepland en was lauw….. Geen pizza meer bij Fatimah

Manuel
23 maio 2022

Snelle levering en eten was zeer goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Spieker Jozef
17 maio 2022

T bone gehad de eene helft goed gaar, de andere bijna rauw.

Willem
10 maio 2022

De pizza smaakte heerlijk! Voor herhaling vatbaar

Jan
4 maio 2022

Ze lezen de bestelling niet goed waardoor dingen vergeten worden en dit is niet eenmalig

A.ruiter
1 maio 2022

Vaak de verkeerde pitza

Dijk
23 abril 2022

Heerlijke pizza’s en super snel bezorgd op de zaterdagavond

Anita
18 abril 2022

Werd na bestellen 2,5 uur later bezorgt Het was koud en er zaten te veel harde stukken in .

Dijg
11 abril 2022

Bezorging te laat; pizza onderkant aangebrand

Brand
8 abril 2022

Als je voor 18.00 uur besteld, verwacht je dat het bestelde eten dan ook klaar staat. We kwamen echter binnen en toen moest alles nog gemaakt worden en moesten we 20 minuten wachten! Het eten smaakte (zoals altijd) prima!

X
28 março 2022
Bert
28 março 2022

Om half 6 een pizza besteld om deze om 7 uur te laten bezorgen. Om kwart voor 8 maar eens gebeld waar de pizza bleef want ik ga niet na 10 minuten al bellen maar 3 kwartier is toch echt wel too much! Gaat men o ook nog beweren dat ze hem al wel hebben afgeleverd... wáár dan?? Niet bij mij in iedergeval! Uiteindelijk een uur te laat bezorgd, opgelost dus maar totaal niet volgens afspraak!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J v D.
26 março 2022

Compliment voor het extraatje. Super kwaliteit was weer heerlijk.

Kolstee
14 março 2022
H.van der Horst
25 fevereiro 2022

Eten smaakte heerlijk en was goed warm. Precies op tijd bezorgd.

J.K. Eenkhoorn
25 fevereiro 2022
Kolstee
25 fevereiro 2022

Geleverd op tijdstip wat ik had aangegeven. Was goed weer.

Robert W. Jansema
18 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten, patat had iets knapperiger gemogen maar verder geen aandachtspunten.

H. Klerks
13 fevereiro 2022

2e keer bij jullie besteld. 2e keer echt goed en lekker eten, daarnaast ook voor de 2e keer sneller bezorgt als aangegeven, echt top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H.
5 fevereiro 2022

Bestelling kwam eerder dan verwacht! Eten kwam warm aan en was goed! We gaan hier zeker vaker bestellen!

HB
4 fevereiro 2022
BZ
2 fevereiro 2022

Kwaliteit echt goed. Bezorgen zou sneller kunnen. Maar als je dan even moet wachten en je krijgt dan ook nog eens een pizza margarita ipv de bestelde pizza Fatimah dan is dat wel een domper 😢

Jannie Eenkhoorn
31 janeiro 2022

zou de grote frites graag terug zien

Marinda van Dijk
23 janeiro 2022

Bij aankomst meldde bezorger direct dat een pizza niet goed was, (moest zonder, en was met kaas) waardoor we wel onze bestelling hadden maar ook de pizza met, die zonder moest. Medeling was gelijk, ja de ze zijn de goede nu aan het maken en die breng ik straks. Anders is het eten koud. Dus super service!! Echt heel netjes!! Al meerdere bestellingen geplaatst maar dit was echt helemaal topservice!👍🏼👍🏼👍🏼

Jorrik
15 janeiro 2022

Duurde een uurtje voor dat ze er waren. Tussentijds wel netjes opgebeld dat ze iets later waren. Pizza’s en pasta waren super lekker

Henk
15 janeiro 2022

Prima

Lennert
14 janeiro 2022

Voor het eerst niet warm genoeg geleverd

L v dieren
8 janeiro 2022

Het was heel lekker het eten en de bezorging was op tijd groeten

Wassink
7 janeiro 2022

Het vlees in de calzone was taai en koud

Pieter
5 dezembro 2021

Hebben de pizza na bezorging eerst in de oven gedaan want de pizza proefde nog niet gaar en was erg slap. Daarna smaakte de pizza prima

Jan
1 dezembro 2021

Er stond op de site dat er bepaald eten was bezorger komt aan de deur en vertelt op dat moment pas dat ze het niet meer hebben

Van de Vreugde
28 novembro 2021
Jannie Eenkhoorn
8 novembro 2021

de frites waren in het begin lekkerder. 1 uur te laat bezorgen vind ik wel veel.

AR
7 novembro 2021
Vdijk
31 outubro 2021
J kolk
22 outubro 2021

Twee uur na de bestelling geleverd. Drie keer gebeld en steeds werd er gezegd met 10 min. Dit is erg slecht

Onbekend
24 setembro 2021

Eten was prima. Alleen een uur gewacht tot het klaar was.

John
24 setembro 2021

Super spareribs!

van Olst
18 setembro 2021

Super snelle bezorging en lekkere pizza 😁

Jan
16 setembro 2021

Lang levertijd, weinig service en pittig eten

Vdijk
7 setembro 2021

Goede pizza lekker gevuld en goed van temperatuur

Greetje
28 agosto 2021
Leander
11 agosto 2021
Beata
10 agosto 2021
Vahan
3 agosto 2021

Delicious pizza and ultra fast delivery! Definitely recommend!

Leendert
28 julho 2021

Snelle bezorging en goed eten

Vahan
25 julho 2021
KJ van Wendel
23 julho 2021

veel vet onder in het bakje, niet lekker. geen aanrader

Kacper
21 julho 2021

LEKKER!!!

Roelinde
19 julho 2021
Germaine Hoekman
18 julho 2021

Pizza's zelf gaan ophalen omdat ze er om 19.00 uur nog niet waren. En de telefoon hadden ze uit staan.

Chantal Dekker
16 julho 2021

Ik had een calzone met extra groenten besteld, maar er zaten helemaal geen groenten in. Dat was wel heel jammer aangezien ik er extra voor betaald had.

Sterk
15 julho 2021

Heerlijk eten! Vers! Vriendelijke bezorger. Top

Jorrik
11 julho 2021

Pizza, broodje doner en pasta besteld smaakten allemaal zoals het hoort! Binnen een half uur bezorgt. Zeker een aanraden!

Noa
9 julho 2021
Anoniem
7 julho 2021

Ingrediënten pizza klopten niet met wat er op de kaart staat. Verder vrij flauw van smaak.

J.
29 junho 2021

Super lekkere pizza's en goed vlees top!

Wim Pruim
27 junho 2021

Bij het broodje shoarma de luxe geen broodje en geen saus geleverd. Tevens was de kaas aangebrand (zwart) op de shoarma en geen ananas op de shoarma. Mix Grill was overigens prima.

Bakker
26 junho 2021

Helaas geen patat bij 1 van de schotels. Verder prima!

Poot
25 junho 2021
Marco
22 junho 2021

2 pizza gehad was super !

Beata
22 junho 2021
Chris W. Last
21 junho 2021

Harstikke goed !!!

Kuijper
20 junho 2021
Bennink
19 junho 2021
Han
18 junho 2021
Danny Schurink
15 junho 2021

De twee sterren zijn voor de heerlijke pizza’s. Prima kwaliteit! Maar… 1 van de 4 bestelde pizza’s was helaas verkeerd. Een pizza met vis en die lust niemand helaas. Wat wel echt supervervelend was: order via de website was niet binnengekomen, toen via WhatsApp verzonden: ook niet binnen… Bleek internet niet te werken… Gevolg: onze jarige zoon moest meer dan drie kwartier wachten. Zonder enige vorm van excuus. Enige opmerking was: wat een moeilijke pizza’s hebben jullie besteld. Volgende keer toch maar weer Chinees bestellen…

MV
12 junho 2021

Snel & heerlijk!

Marion
6 junho 2021

Hele andere pizza ontvangen dan dat ik had besteld.

Arjan B
6 junho 2021
Jeremy
4 junho 2021

Half 1 eten besteld, om 1 uur nog geen eten Vervolgens gebeld en zeiden ze dat ze om 2 uur pas komen

Jannie Eenkhoorn
31 maio 2021

de naam van de sausjes erbij op de site zou wel handig zijn . groeten J.

Penninkhof
29 maio 2021

Pizza's waren goed. Kapsalon dreef in water(?) Heel zompig en de patat leek wel rauw. De mixedgrill was mega droog. Erg jammer allemaal..

Herman Riezebos
28 maio 2021

Lekkere pizza, niet te dik en goed van smaak. Ga zo door!

Vahan
27 maio 2021
Ingrid
25 maio 2021

We hebben al eerder wat gehad, dat was super lekker! Maar wat we gisteren hadden was niet optimaal patat in de kapsalon is te dik en was slappe hap en de kip was erg vet het dreef onderin het bakje.... mischien door de drukte dat zou kunnen...

A Sterk
24 maio 2021

Heerlijk eten, netjes dat er gebeld werd over tijd Vd bestelling. Vriendelijke bezorger

Anoniem
24 maio 2021

Heerlijke pizza

Geerke
23 maio 2021

Wij hadden een bestelling hier geplaatst daarbij hadden we aangegeven pittige sparribs en extra vlees op de pizza. de sparribs waren heel zoet en er zat bijna helemaal geen vlees op de pizza. de bezorging was goed die kwam een half uur eerder dan aangegeven. voor ons was dit een slechte ervaring en bestellen hier niet nog een keer.

Kolstee
23 maio 2021

Prima en de verwachte Levertijd klopte exact

Marinda van Dijk
22 maio 2021

Helemaal super, smaakte fantastisch! Ga zo door. Mooi optijd bezorgd, zelfs eerder dan afgesproken. En onze fijne eigen bezorger nog steeds😄

Beata
22 maio 2021

Zeer smakelijke pizza. Zeer snelle levering (15 minuten na het plaatsen van de bestelling). ik raad aan

Rietman
20 maio 2021

Calzone was erg lekker, goed gevuld. Patatjes kwamen maar ietsje later met de bezorger mee. Was even een foutje. Had extra saus weet neit of dat bewust was. Vriendelijke bezorger.

Tygo
18 maio 2021

Machtig lekker, snel bezorgd! zouden 18:15 hier zijn was er al om 18:10 perfect!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Janwillem van Wendel
17 maio 2021

Donderdag 13 mei een bestelling geplaatst na een leuk dagje uit... Als afsluiter dachten wij wat lekkers te bestellen bij Fatimah, een nieuwe tent om te proberen... 18:30 besteld, 21:30 nog steeds geen eten! Naar de zaak gegaan om te kijken hoe staat met de bestelling, omdat er na 20x bellen niet werd opgenomen (omdat de telefoon er was gelegd). We waren niet de enige met dit probleem. Na vragen of de bestelling al klaar was, was het antwoord dat ze er nog aan moesten beginnen.... Geld terug krijgen kon ook niet gelijk omdat we online hadden besteld, dit zou na annuleren 3 dagen duren.... TOT OP HEDEN NOG STEEDS GEEN GELD TERUG! Dit was 1x fatimah en nooit meer fatimah!

Peter
17 maio 2021
William klomp
16 maio 2021

Heerlijk eten top bezorging en op tijd

Timmerman
16 maio 2021

Ik vroeg om Wiskeysaus maar kreeg knoflook verder was de pizza lekker

M
16 maio 2021

Lekker eten. We hadden gedaan zo snel mogelijk duurde ongeveer anderhalf uur. Was prima te doen. Eten was erg warm en erg lekker

CB
16 maio 2021

Met hoofdletters aangegeven geen tonijn maar knoflook op de pizza te willen, maar er zat wel tonijn op en geen knoflook. Hierop zijn er nieuwe pizza's gemaakt. Maar weer geen knoflook en waar de Spaanse peper was??? Het was iig geen Bomba pizza!

Sandra
16 maio 2021

Kwaliteit van het eten was goed. Alleen de wachttijd is een verbeterpunt gezien we online hadden besteld en om 18 uur konden ophalen en uiteindelijk 18.30 pas klaar was. Maar kwaliteit eten super lekker

Palland
16 maio 2021

De ophaaltijd werd vanwege drukte uur later dat ik het kon ophalen. Daar moest ik opnieuw doorgeven, moest nog lang wachten. Mixed grill was pittig. Pizza's lekker!

Iris
15 maio 2021

Super snelle bezorging

Herman Lauret
15 maio 2021

De spareribs waren goed, de salade was matig, en de patat is denk ik nog onderweg.

Amr
14 maio 2021

De patat was niet gaar, en het vlees was laf.

Jarno Schuring
14 maio 2021

Lekkere burger. Maar helaas was die 4uur te laat en koud . En had ik maar bij een andere tent besteld. Mvg Jarno

Astrid Rook
14 maio 2021

Gisteren om 18.30u. Een bestelling gedaan Maar nooit gekregen !!!

H van Dijk
14 maio 2021

Ik heb 3 uur en kwartier op mijn eten gewacht. Uiteindelijk ben ik het maar gaan halen. Geen tegemoetkoming gehad zelfs de bezorgkosten niet terug gekregen. Voor ons dus geen Fatimah meer voorlopig.

Martin
14 maio 2021
Anoniem
14 maio 2021
Piet
13 maio 2021

We hebben onze bestelling niet opgehaald, want het wachten duurde te lang!

Jayden
13 maio 2021

Ja wacht al 2 uur op bestelling

Andrea
13 maio 2021

Om 17;30 besteld, konden als bezorgtijd kiezen voor 18:30. In de mail stond vervolgens verwachtte bezorgtijd 19:00. Tussen 19:15 en 19:30 geprobeerd te bellen maar geen reactie gekregen. Ons eten (toch wel een bestelling Van bijna 100 euro!!!) kwam om 21:00!! In de tussentijd geen contact kunnen krijgen en niks van jullie gehoord. Schandalig. Enige vergoeding was volgens mij wel op z’n plaats geweest maar helaas.. Wij zullen jullie zeker niet aanraden!

Miranda
13 maio 2021

Waardeloos! Zou bezorgd worden 1,5 uur na plaatsen bestelling. Maar na 2 uur nog niets, 3 uur later heengereden, bestelling geannuleerd en langs de snackbar gereden. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, via de site ook niet. Slechte reclame zo

Van het Goor
13 maio 2021

Het eten was prima. Maar de bezorging was niks. Ik had om 18.05 eten besteld, dit zou om 19,35 komen Maar omdat het een speciale dag was dacht ik het zal wel druk Zijn. Ik heb na een uur wachten 10 x gebeld er werd niet opgepakt. Ik ben heen gereden, maar me bestelling was niet klaar en ook niet onderweg. Ik heb toen nog wel een uur op me bestelling moeten wachten. Ik was niet de enigste die klachten hadden!

Bernedette
13 maio 2021

17.12 besteld, bezorging zou om 18.45 zijn...om 19.00 uur de bestelling zelf opgehaald.... Het eten was lekker!! Op tijd bezorgen...waardeloos!!

Kacper
13 maio 2021

Lekker!!! Snelle bezorgd

Jan
8 maio 2021
Booij
7 maio 2021
Iemand
7 maio 2021

Lekker eten goed warm en op tijd

Henriët
7 maio 2021

Lekkere pizza, mail wanneer de bezorger onderweg is. Super handig !